هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
اهلا وسهلا بكم بمنتدى النجم مصطفى مزهر نتمنى لكم اسعد الاوقات مع تحيات ادارة المنتدى

 

  بسبوسه بس ليها طعم تاني

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
admin
● ادارة المـــوقــــع ●
admin


المساهمات : 166
تاريخ التسجيل : 02/08/2010

 بسبوسه بس ليها طعم تاني Empty
مُساهمةموضوع: بسبوسه بس ليها طعم تاني    بسبوسه بس ليها طعم تاني Emptyالأربعاء أغسطس 04, 2010 5:00 am


اولا المقادير


كوب سميد
نصف كوب
سكر او اكتر شويه لو بتحبيها سكر زياده
كوب لبن بودره
نصف كوب زبده
و ممكن تزودي لحد ما تلين معاكي
كوب ماء
معلقه بيكنج بودر






الطريقة:

نقوم
بخلط المكونات التالية :

( حليب بودرة , سميد , بيكنج بودر , ماء ,
زبدة , سكر ناعم )

ونقوم بتحريكها مع بعضها حتى نحصل على الخليط
النهائي ويكون شبه سائل.





نقوم بسكب الخليط أو
العجينة المتجانسة في الصينية التيفال الخاصة ونقوم بفردها حتى تصبح
متساوية كما في الصورة



نقوم بتغطية كامل الوجه بطبقة من
القشطة تعادل ربع سمك الخليط.



نقوم بتغطية طبقة القشطة
بطبقة من الخليط السابقحتى تختفي طبقة القشطة تماماً.



ندخل
الصينية في الفرن على نار متوسطة (( القسم الأسفل )) لمدة 20 دقيقة
تقريباً.



بعد ذلك نقوم بتشغيل (( القسم العلوي )) لمدة 10
دقائق على نار متوسطة حتى يتحمر وجه البسبوسة.


وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://mostaphamezher.yoo7.com
fifo maroc
● عــضــو فــعــال ●
fifo maroc


المساهمات : 169
تاريخ التسجيل : 03/08/2010
العمر : 29
الموقع : staaaaaaaaar

 بسبوسه بس ليها طعم تاني Empty
مُساهمةموضوع: رد: بسبوسه بس ليها طعم تاني    بسبوسه بس ليها طعم تاني Emptyالأربعاء أغسطس 04, 2010 4:22 pm

meeeeeeeeeeeeeeeeerciiiiiiiiiiiii
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بسبوسه بس ليها طعم تاني
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: المنتديات الاسرية :: ||¬ ,. مطبــخ مصطفى., » •-
انتقل الى: